PEPPERCORN OG DESIRES SØGER SÆLGER
-  Minus A/S - 

Grundet stor vækst på vores danske marked søger vi en passioneret og målrettet sælger / agent til at udbygge vores eksisterende kundebase på Sjælland, Fyn og øerne + Grønland, Island og Færøerne

  • Du har minimum 3 års solid sælger erfaring fra branchen og helst fra vores segment.
  • Du er vant til at arbejde selvstændigt og med højt drive samtidig med, at du har tæt sparring med vores sælger på Jylland.
  • Din store retailforståelse gør dig til en dygtig sparringspartner for vores kunder, og sammen med det øvrige team arbejder du målrettet på, at blive vores kunders foretrukne leverandør og samarbejdspartner.
  • Du sætter en ære i at være den bedste Peppercorn og Desires ambassadør og i at pleje og styrke relationen til vores kunder.
  • Du tænker i løsninger og har en naturlig positiv approach til de udfordringer, du møder på din vej.
  • Vækst er din største motivation, men det sker uden at gå på kompromis med vores ambitiøse kvalitetsniveau.

Salget sker primært gennem kundebesøg, men også via telefon, i showroom og på messer. Så der skal påregnes en del rejseaktivitet i din hverdag. Du bakkes op af vores dygtige team på hovedkontoret i Ikast, hvor vi er en organisation med en uformel struktur.

Send dit CV med en meget kort ansøgning til anders@minus.dk med ”Sælger Sjælland” i emnefeltet. Ansøgningsfrist er d. 10. Juli 2019, men samtaler afholdes løbende. Spørgsmål til stillingen besvares meget gerne på tlf. 20 80 99 00.

 

Om Minus

Peppercorn og Desires er i dag ejet af Minus A/S med hovedkontor i Ikast, hvorfra vi designer og sælger vores kollektioner gennem sælgere og agenter i store dele af Europa. Vi er en dynamisk ejer ledet virksomhed i stor vækst, som ud over Minus også driver andre brands fra samme domicil. Vi arbejder ud fra klare værdier og et mind set, som giver et unikt og positivt arbejdsmiljø.