MINUS SØGER INTERNATIONAL SALGSCHEF

Som en del af virksomhedens ambitiøse vækstplan søger vi en international salgschef, som kan få omsat vores store uudnyttede markedspotentiale og planer til konkrete salgsresultater. Det er afgørende for din succes, at du har stærke forhandlingskompetencer og at du evner, at skabe de rigtige relationer og indgangsvinkler til nye kunder. Dette sker gennem et stærkt team af lokale agenter, men ikke mindst fordi, du selv formår at gå foran med klart definerede salgsstrategier. Du formår at kommunikere overbevisende og præcist på alle niveauer og fordi du har et godt drive og det rigtige mindset, så får du tingene til at ske.

Du vil referere direkte til virksomhedens ejere/daglige ledelse og din rolle defineres med en stor mængde frihed til at træffe langsigtede beslutninger, også på det strategiske plan.

Hvem er du?

  • Du har en stærk track record fra en tilsvarende stilling, hvor dine dokumenterede resultater i samarbejdet med agenter, sælgere og distributører taler for sig selv. Vi forestiller os derfor, at du sidder i en lignende stilling i dag eller at det er det næste naturlige skridt i din karriere. 
  • Du er rejsevant og klar på en del rejseaktivitet, både til eksisterende samt nye markeder. 
  • Du har relevant længerevarende erfaring med key account samarbejde samt med det tyske marked.
  • Du taler flydende tysk og engelsk og kan begå dig på begge sprog på forhandlingsniveau.
  • Du har en tydelig forretningsforståelse og godt købmandskab kendetegner dine beslutninger.
  • Du forstår at analysere salgsperformance og planlægge de nødvendige tiltag for at booste denne. 
  • Du er en selvstarter, der tager ejerskab fra start og som via dit store drive får dine kollegaer med dig. 
  • Dit gode humør og positive tilgang til tingene gør dig til en vellidt og respekteret kollega. 

Vi tilbyder et spændende internationalt job, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på en virksomhed i rivende udvikling. Samtidig er der gode muligheder for udvikling af egne kompetencer, både fagligt og personligt.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og vi behandler ansøgninger løbende.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Irena Riberholt Jørgensen på tlf.: 71995334.

Send din ansøgning og CV til: irena@minus.dk med ”International salgschef” i emnefeltet.

 

Om Minus

Minus er skandinavisk redefineret mode. Vi designer ud fra et personligt perspektiv, og vi gør det med en feminin og sofistikeret signatur. Vi elsker at blande forretning med vores flair for mode, og har siden brandet blev grundlagt i 1998 været kendt for altid at have kvalitet, detaljer og pasform i et ufravigeligt fokus.

Virksomheden har hovedkontor i Ikast, hvorfra vi i dag designer og sælger 6 årlige kollektioner gennem sælgere og agenter i store dele af Europa. Vi er en dynamisk ejer ledet virksomhed i stor vækst, som ud over Minus også driver andre brands fra samme domicil. Vi arbejder ud fra klare værdier og et mind set, som giver et unikt og positivt arbejdsmiljø.