Handelsbetingelser - Cookie- & Persondatapolitik

1. Generel information

www.minus.dk er ejet og styret af Minus A/S med cvr nr. 20853549, og er registreret i Danmark på følgende adresse:
 
Minus A/S
Industrivej 19
7430 Ikast
Danmark 
 
Når et køb foretages på www.minus.dk accepteres nedenstående vilkår og betingelser.

 

2. Placering af en ordre 

Aldersgrænsen for at købe på www.minus.dk er 18 år, og der skal være knyttet et gyldigt betalingskort til købet, som vi accepterer. Er du under 18 år kan købet gennemføres med tilladelse fra en forælder eller tilsynsværge.
 
På baggrund af ovenstående, fritager Minus A/S sig fra al ansvar hvis et køb foretages på www.minus.dk af en person under 18 år uden tilladelse fra en forælder eller tilsynsværge.
 
Når en ordre placeres på www.minus.dk indsendes basisdata herunder navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-mail adresse og telefonnummer. Minus A/S opbevarer disse informationer i overensstemmelse med vores persondatapolitik, som er beskrevet i punkt 10 herunder.
 
Umiddelbart efter afgivelsen af en ordre modtager kunden en ordrebekræftelse på email.
 
Når ordren er accepteret, vil en faktura blive sendt til den angivne e-mail adresse. Fakturaen fungerer som en bindende aftale mellem kunden og Minus A/S.
 
Vær opmærksom på, at ordrebekræftelsen ikke fungerer som en faktura, og at købet ikke er endeligt, før en faktura er modtaget.
 
Venligst kig i din spam mappe/uønsket post for at sikre, at e-mailen med fakturaen ikke er blevet sorteret fra. 
 
 

3. Priser & betaling

Når der handles på www.minus.dk vil de totale priser inklusiv eventuelle forsendelsesomkostninger fremgå inden den endelige ordrebekræftelse.
 
Alle priser på www.minus.dk er inklusiv moms på 25%.
 
Vi forbeholder os retten til at ændre vores priser uden varsel ved stigende omkostninger, eller generelle udviklinger i detailpriserne.
 
Vi modtager følgende betalingskort: MobilePay, Visa-dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro og Forbrugsforeningens betalingskort. Vi tager ikke rent Dankort, desværre.
 
Alle kontooplysninger er krypterede og bliver overført gennem en sikker betalingsmetode. Vi benytter Clearhause som vores certificerede partner.
 
Dit betalingskort vil blive debiteret, så snart ordren er afsendt fra vores varelager. 
 

4. Forsendelse  

Vi benytter primært GLS pakkeservice som kurer til at levere din ordre.

I nogle lande er kun én af nedenstående leveringsmetoder mulige:

4.1  Levering til din arbejdsplads

4.2 Hent din ordre i en pakkeshop tæt på dig

Aflægges ordren inden kl. 12.00, vil afsendelsen som udgangspunkt ske samme dag. Dog kan der forekomme ekstra leveringstid i travle perioder.

Når din ordre er afsendt, kan du forvente at modtage den indenfor ca.:

Danmark: 1-2 hverdage

Øvrige lande: 2-5 hverdage 

Hverdage defineres som mandag til fredag, med undtagelse af helligdage.
Ved udsalg kan leveringstiden forekomme længere.
 
På din faktura findes et track & trace-nummer, som du kan bruge til at spore din pakke. Du kan se status på www.gls-group.eu.
 
Vi viser kun produkter, som er på lager. Skulle vi alligevel ikke være i stand til at levere din ordre, eller er din ordre forsinket, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forsendelses omkostninger

Forsendelser til adresser i Danmark (Grønland og Færøerne ekskluderet) er gratis ved køb over 399,- DKK. Ordrer derunder koster 39,- DKK i forsendelse.

Forsendelsesomkostninger til alle øvrige lande beregnes individuelt og bliver beregnet FØR den endelige ordrebekræftelse. 

Fragtfrie beløbsgrænser - øvrige lande

Til flg. lande er forsendelsen gratis ved køb over 750,- DKK:

Belgien, Grønland, Finland, Frankrig, Færøerne, Irland, Island, Italien, Letland, Luxembourg, Nederlandene, Norge, Schweiz, Spanien, Storbritanien, Sverige, Tyskland, Østrig.

Til alle øvrige lande er forsendelsen gratis ved køb over 1500,- DKK.

Specielt vedr. forsendelser til Norge:

Minus afholder alle omkostninger i forbindelse med indfortoldning af varer, der sendes til Norge. Der vil således ikke påløbe yderligere omkostninger end forsendelsesomkostninger.

 

5. Returnering 

Varen skal returneres i original emballage, i samme stand som ved modtagelsen og hang-tagget må ikke være klippet. Varen må ikke bære præg af at være brugt på anden vis end til at bestemme om størrelse og pasform er som forventet. Eventuelle duftspor fra parfume, makeup afsmitning mm. vil forårsage en væsentlig forringelse af varens værdi ved returnering, som vil blive modregnet beløbet, der tilbagebetales.

For at returnere en vare skal vi have besked inden for 14 dage efter, at du har modtaget din vare. Kontakten skal ske på mail til info@minus.dk. Vi tilbyder en udvidet returret på alle julegaver. Julegaverne kan returneres frem til den 31. januar det efterfølgende år. 
 
Nægtes en ordre at blive modtaget, betegnes dette ikke som en retmæssig returnering, og vi forbeholder os retten til at trække et beløb fra returbetalingen til at dække omkostninger i forbindelse med forsendelsen.
 
Vi skal have din vare i hænde senest 14 dage efter, at du har kontaktet os for en returnering og tilbageoverførsel. Er skæringsdatoen en offentlig helligdag, en lørdag eller søndag, vil den nye dato være den næstfølgende hverdag.

Vær dog opmærksom på, at varer ikke kan ombyttes til en anden vare men kun returneres med en tilbagebetaling. Eventuel ombytning skal ske ved at foretage en ny bestilling.
 
Når et produkt returneres, er returportoen som udgangspunkt gratis* i Danmark (Færøerne og Grønland undtaget). Gratis retur label er vedlagt din forsendelse. Varen kan derefter returneres via GLS pakkeshop. 

*Ved specielle kampagner kan der være en omkostning på 39,- DKK på returforsendelser, hvis den pågældende kampagnes kampagnekode fremgår af ordren. Den medsendte GLS returlabel kan stadig benyttes, men forsendelsesomkostningen på 39,- DKK vil blive modregnet i returbetalingen. 

Ved returnering af varer fra udlandet afholdes forsendelsesomkostningerne af kunden selv.

Ved returnering af en vare udfyldes den returseddel, som fulgte med varen, og vedlægges i returpakken. Har du brug for en ny returseddel, kan du klikke her og: downloade ny returseddel.


Pakken skal returneres til:

Minus A/S
Att. B2C stock 
Industrivej 19
7430 Ikast
Denmark

 

Retur til Danmark:

Vær venligst opmærksom på, at når du har returneret en vare ved en GLS pakkeshop, kan det tage op til 14 dage for os at behandle returordren og hermed tilbagebetale det retmæssige beløb, tilsvarende til din ordre.

 

6. Dine rettigheder som kunde 

Ifølge dansk lovgivning er du som kunde dækket af en lovfæstet 2-årig reklamationsret. Ønsker du at reklamere over en vare skal det ske inden for rimelig tid, dog senest inden for to måneder.
 
Vedrører reklamationen en fejl i produktet, anbefaler vi at rette henvendelse til os på info@minus.dk så snart fejlen opdages, for at mindske tidsprocessen i din reklamation.  
Vurderer vi, at der er berettiget grundlag for din reklamation refunderer vi enhver udgift du måtte have i forbindelse med at sende varen tilbage til os.
I tilfælde af, at vi ikke kan danne berettiget grundlag for din reklamation er forsendelsesomkostningerne for egen regning.
 
Ansvaret for pakken ligger hos dig, indtil vi har modtaget varen. Vi anbefaler derfor at sende varen sikkert, samt at få en kvittering for forsendelsen og gemme den. Få også gerne et track and trace-nummer, hvis muligt.

 

7. Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@minus.dk.

 

8. Ansvarsfraskrivelse

Minus A/S tager forbehold for fejl og mangler i hjemmesidens indhold, samt fritager sig ansvaret for udsolgte varer. I overensstemmelse med gældende regler, bestræber vi os dog selvfølgelig altid på at have det nyeste indhold og materiale i den korrekte version. Opdages indhold som findes ukorrekt, er du altid velkommen til at kontakte os.
 
Vi kan til enhver tid ændre indholdet på hjemmesiden, og er ikke ansvarlige for at give besked herom. Vi anbefaler derfor at revidere vores vilkår og betingelser når hjemmesiden benyttes.
 
Minus A/S er ligeledes ikke ansvarlige for ethvert tab eller skade i forbindelse med brug af hjemmesiden.

 

9. Ophavsret og links til tredjepartssider 

Alle dele af hjemmesiden er beskyttet af ophavsret, og ejes af Minus A/S. Det er derfor kun tilladt at bruge dele af hjemmesiden med tilladelse fra Minus A/S.
 
Hvis vi linker til tredjepartssider, kan Minus A/S ikke give nogen form for garantier og ligeledes kan vi ikke holdes ansvarlig for indholdet som slås op på tredjepartssiden.
Vi alene leverer links til din anvendelse, og vælger du at besøge en tredjepartsside er det på eget ansvar.
 

10. Persondata politik 

10.1 Formålet med vores persondata politik er at forklare, hvordan vi samler, beskytter, bruger og lagrer dine personlige oplysninger.
 
10.1.1 Hvilke informationer samler Minus om dig?
 
Vi samler dit for- og efternavn, postnummer, by og adresse, e-mail, telefonnummer og  din ordrehistorik.
 
Vi benytter kun dine personlige oplysninger til at give dig adgang til vores produkter på www.minus.dk, og til at gennemføre enhver ordre du måtte placere hos os.
 
I henhold til den danske regnskabslov er det påkrævet, at vi gemmer vi dine faktureringsinformationer i en periode på fem år fra din seneste ordre.

10.1.2 Hvordan beskyttes dine informationer af Minus A/S?
 
Vi respekterer dine private oplysninger, og tager dem meget seriøst. Derfor gør vi os umage, og laver forskellige tiltag for at sikre  at dine oplysninger - herunder at lagre dem i sikre netværk.

Vi er ikke i stand til at se dine kreditkortinformationer, da al data er krypteret og transaktionerne gennemføres af certificerede partnere.
 
10.1.3 Deler Minus A/S dine informationer med andre?
 
Den information du deler med os behandles i fortrolighed.
Vi gør dog opmærksom på, at vi deler nogle af dine personoplysninger med relevante tredjeparter.  

For at levere din pakke, videregives nødvendige detaljer til vores leveringspartner, herunder dit for- og efternavn, postnummer, by, adresse, e-mail og telefonnummer.

10.1.4. Hvad skal Minus A/S bruge min e-mail og telefonnummer til?
 
Vi bruger din e-mail til at sende dig en bekræftelse af din ordre, og er du er tilmeldt vores nyhedsbrev vil du modtage dette på den e-mail adresse du har givet.
Har du valgt at hente dine varer hos en af GLS' pakkeshops, vil GLS sende dig en e-mail og tekstbesked når dine varer er ankommet.
 
10.2 Konto
 
Ønsker du at foretage et køb på www.minus.dk er der mulighed for at oprette en konto, men det er ikke et krav for at gennemføre en ordre.
 
Hvis du ønsker at registrere og oprette en konto benyttes din e-mail adresse som dit brugernavn. Din adgangskode vælger du selv. Vi har ingen viden om din personlige adgangskode.
 
Hvis du glemmer din adgangskode, kan du anmode om en ny og du vil modtage en automatisk genereret adgangskode på den e-mail adresse, som du har registreret hos os. Herefter er det muligt at ændre adgangskoden til en af egen præference.
 
Skulle du blive opmærksom på uautoriseret brug af din konto hos Minus A/S, ønsker vi information omkring dette så snart den uønskede brug opdages.
 
Hvis du ønsker det, kan du altid anmode om at få oplyst de informationer vi har om dig. Har du spørgsmål eller kommentarer til vores persondatalov, kan du til enhver tid sende os en e-mail.
 
Vær opmærksom på, at du altid frit kan ændre eller slette kontooplysninger, eller sende os en e-mail hvis du ønsker hjælp.
 

10.3 Cookies
 
Vi bruger cookies på www.minus.dk og benyttes vores hjemmeside, tillades placering af cookies på din enhed. Cookies bruges for at kunne gøre brugeroplevelsen så god som muligt, og for konstant at forbedre din oplevelse på siden.
 
Hvis du ønsker det, kan du nemt slette cookies fra din computer eller mobile enhed. Vær dog opmærksom på, at hvis du vælger at deaktivere cookies vil du ikke have mulighed for at benytte og have adgang til al vores indhold på hjemmesiden.  

10.3.1. Hvilke cookies bruger Minus A/S?
 
Vi bruger tredjepartscookies fra google, hvilket betyder at når du besøger www.minus.dk placeres en cookie i din browser på din enhed. Denne cookie kategoriseres som en ”performance-cookie”. 
 
Vi benytter også ”strengt nødvendige cookies” – disse gør det muligt at bevæge sig rundt på hjemmesiden, og benytte dens muligheder som f.eks. e-fakturering samt muligheden for at se kurven. Uden disse cookies kan nogle services - som de nævnte ovenfor, ikke benyttes.
 

10.3.2 Hvad kan du gøre, hvis du ikke ønsker at acceptere cookies?
 
Den webbrowser du benytter, har indstillinger der tillader dig at kontrollere hvordan hjemmesider browses, herunder, hvordan du kan administrere dine cookies. For instruktioner til hvordan du kan administrere eller slette cookies, kig under fanen ”hjælp” i din webbrowser.
Du kan vælge at deaktivere cookies, eller modtage en notifikation hver gang en ny cookie bliver sendt til din computer, tablet eller mobile enhed.
 
Vær dog opmærksom på, at hvis du vælger at deaktivere cookies, vil nogle funktioner ikke være tilgængelige.