Dametøj til den sofistikerede kvinde fra Minus.dk

Cookie- & Persondatapolitik

Hos Minus vægter vi dine rettigheder, med henhold til den gældende lovgivning, meget højt. Hvorfor denne cookie & persondatapolitik har til formål at give dig et overblik over, hvordan Minus samler, beskytter, bruger og lagrer dine personlige oplysninger. Persondatapolitikken kan ændres uden varsel, men den nyeste version vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside.

 

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger på denne

https://minus.dk er drevet og ejet af:

Redefined Fashion A/S

Nygade 111, 7430 Ikast, Danmark

CVR: 20 85 35 49

Tlf.: +45 2835 4031

E-mail: customerservice@minus.dk

I denne privatlivspolitik skal Minus, og hertil hjemmesiden https://minus.dk, opfattes som et brand styret af Redefined Fashion A/S.

 

2. Hvilke informationer samler Minus hjemmesiden om dig?

Minus kan indsamle, behandle og gemme persondata om dig i forbindelse med dit brug af hjemmesiden. Herunder står eksempler på disse data:

  • For- og efternavn
  • Postnummer, by og adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Andre oplysninger du opgiver når du opretter en brugerkonto
  • Din ordrehistorik
  • IP-adresse
  • Oplysninger om din brug af hjemmesiden
  • Interesser, herunder hvilke produkter og tjenester du har vist interesse for

I forbindelse med køb på hjemmesiden giver du dine kortoplysninger. Minus gemmer ikke selv disse oplysninger, men bruger forretningspartnere som QuickPay ApS til at gennemføre betalinger. Betalingsoplysningerne gemmes og behandles derfor af betalingsbehandleren.


2.1 Hvordan indsamles ovenstående oplysninger om dig?

Udover de data du bevidst indtaster på minus.dk i forbindelse med almindeligt brug, forbeholder Minus sig retten til at modtage, behandle og gemme data om dig i forbindelse med din adfærd på siden. Disse data kan komme fra:

  • Cookies – små file, indeholdende forskellige persondata, gemt på din enhed
  • Web beacons – underliggende kode der opsamler og sender persondata om dig fra Minus og andre sider til tredjeparter til brug i f.eks. personaliseret markedsføring. Tredjeparter kan inkludere udbydere som Facebook og Google.
  • Andre lagringsteknologier – herunder metoder som server baseret lagring der leverer aggregeret data om din kunderejse på siden.

2.2 Hvordan beskyttes disse informationer af Minus?

Vi respekterer dine private oplysninger, og tager dem meget seriøst. Derfor gør vi os umage, og laver forskellige tiltag for at sikre dine oplysninger - herunder at lagre dem i sikre netværk.

Vi er ikke i stand til at se dine kreditkortinformationer, da al data er krypteret og transaktionerne gennemføres af certificerede partnere.


2.3 Hvor længe gemmes informationer af Minus?

I henhold til den danske regnskabslov er det påkrævet, at vi gemmer dine faktureringsinformationer i en periode på fem år fra din seneste ordre. Den samme periode gælder for alt anden kundedata.

 

3 Hvordan bruges de informationer Minus samler om dig?

Den information du deler med os behandles i fortrolighed. Vi gør dog opmærksom på, at vi deler dine personoplysninger med relevante tredjeparter. Herunder værktøjer for analyse og indsamling af persondata. Disse kan inkludere værktøjer fra udbydere som Google, Facebook, Klaviyo osv. Derudover deles markedsføringsdata også med betroede bureauer.

For at levere din pakke, videregives nødvendige detaljer til vores leveringspartner. Herunder dit for- og efternavn, postnummer, by, adresse, e-mail og telefonnummer.


3.1 Hvad skal Minus bruge min e-mail og telefonnummer til?

Vi bruger din e-mail til at sende dig en bekræftelse af din ordre, og er du er tilmeldt vores nyhedsbrev vil du modtage dette på den e-mailadresse, du har givet. Derudover kan denne deles med tredjepartsudbydere for højere optimering af markedsføring.


Har du valgt at hente dine varer hos en af GLS' pakkeshops, vil GLS sende dig en e-mail og tekstbesked, når dine varer er ankommet.

 

4 Cookies

Vi bruger cookies på minus.dk. Benytter du vores hjemmeside, tillades placering af cookies på din enhed. Nogle cookies bruges for at kunne gøre brugeroplevelsen så god som muligt, andre for konstant at forbedre din oplevelse på siden samt i segmenteringen af onlinemarketing.

Hvis du ønsker det, kan du nemt slette cookies fra din computer eller mobile enhed. Vær dog opmærksom på at hvis du vælger at deaktivere cookies, vil du ikke have mulighed for at benytte, og have adgang til, alt vores indhold på hjemmesiden.


4.1. Hvilke cookies bruger?

Vi bruger tredjepartscookies fra udbydere som Google, hvilket betyder at når du besøger minus.dk placeres en cookie i din browser på din enhed. Disse cookies bruges til alt fra forbedringer af selve hjemmesiden til optimeringer i markedsføringskampagner.

Vi benytter også ”strengt nødvendige cookies” – disse gør det muligt at bevæge sig rundt på hjemmesiden, og benytte dens muligheder som f.eks. e-fakturering samt muligheden for at se kurven. Uden disse cookies kan nogle services - som de nævnte ovenfor, ikke benyttes.


4.2 Hvad kan du gøre, hvis du ikke ønsker at acceptere cookies?

Den webbrowser du benytter, har indstillinger der tillader dig at kontrollere hvordan hjemmesider browses, herunder hvordan du kan administrere dine cookies. For instruktioner til hvordan du kan administrere eller slette cookies, kig under fanen ”hjælp” i din webbrowser.
Du kan vælge at deaktivere cookies, eller modtage en notifikation hver gang en ny cookie bliver sendt til din computer, tablet eller mobile enhed.

Vær dog opmærksom på, at hvis du vælger at deaktivere cookies, vil nogle funktioner ikke være tilgængelige.

 

5. Konto

Ønsker du at foretage et køb på minus.dk er der mulighed for at oprette en konto, men det er ikke et krav for at gennemføre en ordre.

Hvis du ønsker at registrere og oprette en konto, benyttes din e-mailadresse som dit brugernavn. Din adgangskode vælger du selv. Vi har ingen viden om din personlige adgangskode.

Hvis du glemmer din adgangskode, kan du anmode om en ny, og du vil modtage en automatisk genereret adgangskode på den e-mailadresse, som du har registreret hos os. Herefter er det muligt at ændre adgangskoden til en af egen præference.

Skulle du blive opmærksom på uautoriseret brug af din konto hos Minus, ønsker vi information omkring dette så snart den uønskede brug opdages.

Hvis du ønsker det, kan du altid anmode om at få oplyst de informationer, vi har om dig. Har du spørgsmål eller kommentarer til vores persondatalov, kan du til enhver tid sende os en e-mail.

Vær opmærksom på, at du altid frit kan ændre eller slette kontooplysninger, eller sende os en e-mail hvis du ønsker hjælp.

 

6. Info om Social Media-fansider

Minus har oprettet profiler på forskellige sociale medier, herunder platforme som Facebook og Instagram. På disse sider offentliggøres og deles der regelmæssigt indhold efter de pågældende mediers retningslinjer. Ved enhver interaktion med disse sider, så som ”likes” eller andre lignende reaktioner, kommentarer, besøg osv., gemmes og behandles data i forbindelse med forbedringer af indhold og markedsføring mm. Hertil medfører at administratorer af ovenstående sider har adgang til generelle statistikker om fanside-publikummets interesser og demografiske kendetegn. (f.eks. alder, køn, region osv.) Ved brug af sociale netværk fastlægges arten, omfanget og formålet med bearbejdningen af dataene af udbyderne af det pågældende netværk.

Dametøj til den sofistikerede kvinde fra Minus.dk