BRANDET-SHELLA

Design, vision og indsats

Minus er skandinavisk redefineret mode. Vi designer ud fra et personligt perspektiv, og vi gør det med en feminin og sofistikeret signatur. Vi elsker at blande forretning med vores flair for mode. Tøj designet af kvinder til kvinder.

Vi designer til os selv og alle de kvinder, hvis liv er fyldt af familie, venner, karriere og ambitioner. For kvinden der er udadvendt, personlig og med en travl hverdag.

Til kvinden som værdsætter sin uafhængighed samtidig med, at hun prioriterer nærhed til familien. Hun tager aldrig den nemme udvej og gør sig altid umage. Hendes egen opfattelse af stil fylder mere end de allersidste modetrends. Hun er altid sikker i sine valg af klassikere til garderoben.

Hun elsker Minus for de stilfulde og praktiske outfits hun får, mens hun jonglerer mellem møder, indkøb og besøg på legepladsen med sit yngste barn. Nogle gange kan de forskellige krav i hverdagen være uoverskuelige - vores designs sikrer, at outfittet er en ting, hun aldrig behøver at bekymre sig om.

Hos Minus ved vi en ting eller to om at have travlt, så det har vi indarbejdet i vores vision. Du kan leve det liv, du ønsker - alt imens du ser ud og føler dig, som den bedste version af dig selv.

Dametøj til den sofistikerede kvinde fra Minus.dk